1-2/10: två showcooking på torkning hos Fa' la cosa giusta! Umbrien

Mer är på väg två utmärkta erbjudanden att lära sig tekniker och tricks för perfekt torkning: 30/9 till 2/10 vid Gör det rätta! Umbrien, mässan för kritisk konsumtion och hållbara livsstilar. Vet du vad "torrstekt" är? Vill du lära dig hur man återvinner så mycket som möjligt i köket? Missa inte två utställningar om torkning som anordnas av Tauro.

Det första mötet äger rum lördagen den 1 oktober kl. 15.30 med följande programpunkter personlig kock DalicandroJag har använt en torktumlare i mer än 10 år, både på jobbet och hemma i köket. Våfflor, pulver och kryddor men också torkat kött ... de tusen användningsområdena för torkning i köket avslöjas av ett stort proffs.

Det andra mötet äger rum söndagen den 2 oktober kl. 14.00 med den cyklande kocken Cristiano Sabatini (i samarbete med Hälsosam matlagning) - nya idéer för sportnäring och mindre och mindre avfall i ditt kök. Skal, avfall, frukt och grönsaker som inte längre är färska? Cristiano kommer att förvandla dem till nya recept, för idrottsmän och kvinnor.

DATUM: 30 september, 1/2 oktober
PLATS: UMBRIAFIERE (Bastia Umbra, PG)

Filed under: OkategoriseradeTaggad med: