Paddenstoelen drogen: eenvoudige basisinstructies

Voor onderhouden dat goed parfum door champignons vers geoogstDe beste methode is nog altijd drogen, waardoor het niet alleen maandenlang goed blijft, maar ook door het hele huis wordt verspreid zolang je ze droogt.
Na het schoonmaken van je verse paddenstoelen zoals uitgelegd in een eerder artikel, snijd ze in plakjes van ongeveer 5 mm en leg ze op de manden van de droger. De champignon is historisch gezien een van de meest gedroogde producten en daarom hebben we een specifiek programmade P2 Champignons en dunne plakjes.
Start vervolgens de machine en laat deze draaien tot de cyclus voltooid is (18 uur). Controleer de droogstatus van je paddenstoelen en bewaar ze in schone, hermetisch afgesloten potten op een koele, donkere plaats.

Opgeslagen onder: Geen categorieGetagd met: