Tauro åker till EXPO

Den 27 och 28 augusti anordnas två oslagbara evenemang på kakao- och chokladklustret

Tauro är stolt och hedrad teknisk partner till CNA Events i det stora internationella äventyret Expo Milano 2015.

Projektet, som är planerat till Kakao- och chokladkluster under hela evenemangets varaktighet, föddes ur kreativiteten hosAkademin för italienska chokladmästare och kocken och kreatören Mirco Della Vecchiaprisbelönt maître chocolatier från Belluno.

De ingår i en pool av prestigefyllda italienska sponsorer, inklusive namnen på Perugina, Pernigotti och Smegansiktena på vårt team
kommer att hålla dig sällskap från megaskärmarna i paviljongen för att berätta om företaget, vår filosofi och våra värderingar.

Torsdagen den 27 augusti kl. 12.00 och fredagen den 28 augusti kl. 18.00. I synnerhet kommer Tauro att vara huvudpersonen i två ögonblick som helt ägnas åt torkning: en showcooking i all sötma för att upptäcka hemligheterna med denna ålderdomliga teknik och provsmakning av chokladdelikatesser skapad av kockens skickliga händer Mirco Della Vecchia.

Missa inte det!

Filed under: OkategoriseradeTaggad med: