Tuscany Trail, äventyr på två hjul

I juni sponsrar Tauro sitt första sportevenemang: ett unikt tillfälle att lära sig mer om livsmedelsautonomi.

I sommar sätter sig Tauro på cykeln och cyklar genom Toscana med dig: 600 km cykling genom natur och historia.

Den tredje upplagan av Tuscany Trail, ett cykeläventyr utan logistiskt stöd, bara du, din cykel och det mest spektakulära Toscana, startar från Massa centrum den 2 juni. Du bestämmer ankomstplatsen.

Tauro är en stolt sponsor av evenemanget och kommer att delta med kampanjer, tips, rabatter och många goda idéer för hälsosam kost för deltagare som kör sina pedaler.Just för att följa alla idrottsmän och kvinnor - på två hjul eller inte - genom den fascinerande världen av självständighet, utan infrastruktur eller stöd längs vägen, skapas ett helt avsnitt på vår blogg tillägnad dem som älskar naturen och utmanar sig själva i det fria.

En speciell gäst kommer att berätta för oss om de steg som leder honom till att klara av de mer än 1 000 höjdmetrarna på Toscana Trail, men som också leder honom till att bestiga toppar och gå vilse bland bergstopparna varje vecka. Låt oss följa Fabio tillsammans i detta underbara äventyr.

Information och registrering på evenemangets webbplats.

Filed under: OkategoriseradeTaggad med: