Toscane Trail, avontuur op twee wielen

In juni sponsort Tauro zijn eerste sportevenement: een unieke kans om meer te leren over voedselautonomie.

Deze zomer stapt Tauro op zijn fiets en rijdt samen met jou door Toscane: 600 km fietsen door natuur en geschiedenis.

De derde editie van de Toscane Trail, een fietsavontuur zonder logistieke ondersteuning, alleen jij, je fiets en het meest spectaculaire Toscane, start op 2 juni vanuit het centrum van Massa. Jij bepaalt de aankomst.

Tauro is een trotse sponsor van het evenement en zal deelnemen met promoties, tips, kortingen en vele smakelijke ideeën voor gezonde voeding voor deelnemers die op hun pedalen rijden.Juist om alle sporters - op twee wielen of niet - te begeleiden door de fascinerende wereld van autonomie, zonder infrastructuur of ondersteuning onderweg, wordt er een hele sectie gemaakt op onze blog gewijd aan degenen die houden van de natuur en zichzelf uitdagen in de open lucht.

Een speciale gast zal ons vertellen over de stappen die hem ertoe aanzetten om de meer dan 1.000 meter hoogteverschil van de Toscane Trail te overwinnen, maar die hem er ook toe aanzetten om elke week toppen te beklimmen en te verdwalen tussen de bergtoppen. Laten we Fabio samen volgen in dit prachtige avontuur.

Info en registratie op de website van het evenement.

Opgeslagen onder: Geen categorieGetagd met: