Tauro gaat naar EXPO

Op 27 en 28 augustus twee niet te missen showcookingevenementen in het Cacao- en Chocoladecluster

Tauro is trots en vereerd technische partner van CNA Events in het grote internationale avontuur van Expo Milano 2015.

Het project, gepland op de Cacao en chocolade cluster voor de duur van het evenement, werd geboren uit de creativiteit van deAcademie van Italiaanse Meesterchocolatiers en de chef-kok en creatieve Mirco Della Vecchiabekroonde meester-chocolatier uit Belluno.

Ze maken deel uit van een pool van prestigieuze Italiaanse sponsors, waaronder de namen van Perugina, Pernigotti en Smegde gezichten van ons team
zal je gezelschap houden vanaf de megaschermen in het paviljoen om je te vertellen over het bedrijf, onze filosofie en onze waarden.

Donderdag 27 augustus om 12 uur en vrijdag 28 augustus om 18 uur. In het bijzonder zal Tauro de hoofdrolspeler zijn van twee momenten die geheel gewijd zijn aan het drogen: een showcooking in alle zoetheid om de geheimen van deze eeuwenoude techniek te ontdekken en chocolade lekkernijen proeven gemaakt door de vaardige handen van de chef-kok Mirco Della Vecchia.

Mis het niet!

Opgeslagen onder: Geen categorieGetagd met: