Matlagning i fryspåse: matlagning i påse

Ja, det är det, återfukta din mat i väskan i vilken du transporterade dem (under utomhusutflykten). Komforten är skyhög, tycker du inte det? Men det kräver lite ansträngning uppströms, låt oss se hur.

Ingredienser
Basmatiris (redan kokt och torkat, liknar pasta) (P5 för ca. 16 timmar)
Morötter, torkade i tunna skivor (P2 i ca 18 timmar)
Persilja köttfärs, kokt och torkat (P4 i ca 14 timmar)
"Potato bark", en beredning av potatis i buljong

Förfarande
Ta med dig alla dessa ingredienser - som tidigare torkats - i en påse som är certifierad för att tåla höga temperaturer. Koka upp vatten i en kastrull, häll det i påsen och massera den lite för att blanda ingredienserna. Lägg sedan påsen på en varm plats medan den återfuktas (en balaklava, en sovsäck, en tröja...), det tar ca 10 minuter och sedan är din middag klar! Visst är det fantastiskt?

Filed under: OkategoriseradeTaggad med: ,