Energibar med persimmon, färg och energi!

Den persimmon är verkligen en av de produkter som fungerar bäst när de torkas. Prova för att tro. När ditt träd börjar producera dem eller när du ser dem vackert utställda hos grönsakshandlaren, kom ihåg detta recept 🙂 .

Ingredienser
10 mycket mogna persimoner
torkad frukt efter smak
bakplåtspapper

Förfarande
Rengör persimonerna genom att ta bort de stora kärnorna inuti och skapa en svamp så homogena som möjligt (genom att blanda eller krossa dem). Tillsätt lite hackade nötter (mandel, valnötter, jordnötter...) och sprid ut blandningen på de täckta ställen i torken utan att överskrida 5 och 6 mm.

Program
P2 tills den är helt torr

Skär den färdiga limpan med persimoner och torkad frukt i rektangulära bitar och slå in dem i aluminium eller livsmedelsgodkänd plast.

Filed under: OkategoriseradeTaggad med: , ,