BE4EAT: Tauro hoofdsponsor van de driedaagse conferentie

Abano Terme (PD) is het decor voor de volgende etappe van de tour die in het teken staat van voeding en hygiëne.

Vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 oktober deHotel Alexander in Abano Termeprachtige hotel aan de voet van de Euganean Hills, zal gastheer zijn voor de driedaagse conferentie, seminar en rondetafelgesprek gericht op goede voeding en de bijbehorende een sleutelrol in het behoud van onze gezondheid en de behandeling van zelfs ernstige ziekten.
Eregast voor het initiatief, dr. T. Colin Campbellberoemde auteur van de De studie van China, een Amerikaanse arts en onderzoeker die zijn leven heeft gewijd aan de studie van voeding en menselijke gezondheid.
De werkzaamheden beginnen vrijdag om 13.00 uur en eindigen zondag om 19.00 uur.

Info en accreditatie van de Be4Eat website!

Opgeslagen onder: Geen categorieGetagd met: