6-8/05: BAM! Een trapafspraak in het hart van Veneto!

Van 6 tot 8 mei, van 50 tot 150 km, dag of nacht, mis de European Bikepacking meeting niet!

We hebben er zin in! In mei gaan we proeven van de geest van avontuur (BAM! staat voor Bicycle ADVENTURE Meeting) die zal ademen in Noale, vlakbij Venzeia, op Europa's grootste bijeenkomst van liefhebbers van bikepacking.

Voor niet-ingewijden: dit merkwaardige Angelsaksische woord duidt op een groene en autonome aanpakReizen met alles wat we nodig hebben in onze rugzakken, om zo min mogelijk zichtbare sporen van onze reis achter te laten.
En natuurlijk voedsel is fundamenteelomdat het essentieel is dat het gezond, voedzaam, evenwichtig, lekker en vooral heel licht is!

Tauro kon het niet missen: in het kielzog van de grondleggers van deze reisfilosofie (de Amerikanen, lichtjaren op ons vooruit), bereiden wij beurspunten, showcooking en kortingen opgedragen aan alle deelnemers van dit niet te missen evenement.

Tot ziens in de Rocca di Noale!

Info en registratie op de website van het evenement.

Opgeslagen onder: Geen categorieGetagd met: